El
Festival

SEGONA EDICIÓ DEL FESTIVAL SOM RIURES

El Festival SOM RIURES de Copons, a l’Anoia, celebra la seva segona edició el pròxim 17 de setembre amb una programació escènica al voltant del món del circ i les arts de carrer, dirigida a públic de totes les edats.

 

El Festival va néixer amb gran èxit l’any 2022 com una proposta cultural i lúdica de qualitat orientada principalment al públic familiar. En aquesta segona edició es vol anar una mica més enllà connectant amb els espectadors joves, i per aquest motiu s’ha incorporat una proposta de dansa urbana.

 

A més, durant aquest any s’ha treballat perquè el SOM RIURES tingui un impacte més enllà de la data del festival, donant suport a la creació cultural amb les residències artístiques que van fer a Copons dues de les propostes que es presenten al Festival. Les companyies Moi Jordana i The Concept, en les seves residències al centre InLoft, van desenvolupar el treball artístic que ara presenten en aquesta segona edició del Festival SOM RIURES.

 

Copons és un micropoble de la comarca de l’Anoia ple de racons encantadors i amb un fort teixit social i cultural. Amb l’organització d’aquest Festival, la cultura i la ruralitat van de la mà, mostrant que els pobles petits poden ser un escenari idoni i atractiu per a la cultura de qualitat.

 

El Festival s’organitza des de l’Associació cultural i de recerca de Copons amb el suport de l’ajuntament de Copons i la Diputació de Barcelona. 

Vols participar?

Si creus que pots aportar alguna cosa al festival o vols col·laborar d'alguna manera pots fer-ho escrivint-nos a
info@festivalsomriures.cat