JAM

Le petit théâtre ambulant

www.jamweb.cat

Inspirat en els teatres ambulants de l’època del Renaixement, en què els comediants feien les seves representacions, JAM crea ‘Le Pétit Théâtre Ambulant’.

 

A través de l’humor gestual i la poesia, JAM ens endinsa en el seu singular univers, que gira entorn de la imaginació, el riure i les emocions. Un teatre itinerant, que dóna a tothom la possibilitat d’apropar-se a la cultura sense la necessitat d’un espai físic concret.

17:00

Clown i circ

Espai Gorg del Nafre

Tal com ens caracteritza la Companyia CIRC LOS, es tracta d’un espectacle farcit de disciplines circenses molt variades. En aquesta ocasió les tècniques utilitzades són: patins acrobàtics, malabars amb masses i manipulació de barrets, monocicles en duo i trio, taula acrobàtica, antipodisme i trapezi doble.

“HOLA, QUÈ TAL?” És el significat de la paraula d’origen senegalès KASUMAY, i una forma perfecta per començar qualsevol relació. En el continent africà es tracta d’un so CONVIDANT: una invitació a venir, un “obrir casa teva” de forma desinteressada, on NO HI HA FRONTERES ni filtres emocionals.

18:30

Circ i humor

Espai Gorg del Nafre

Inspirat en la llarga tradició del món del clown i de la màgia, els seus espectacles de comèdia visual conquisten els cors dels espectadors traspassant les barreres de l’idioma i de l’edat.

Versat en el llenguatge universal del riure, “Gromic” va ser creat per portar la felicitat als públics dels festivals i teatres del món gràcies a un humor fi, commovedor i molt eficaç.

22:00

Clown

Espai Plaça Ramón Godó