CIA ENLAIRE

BUFA I REBUFA

Cia Enlaire us proposa un espai on trobareu diferent estris  per experimentar i gaudir en família de la màgia de les bombolles!!

Entreu en aquest món efímer i subtil, un món ple de formes i colors, que no distingeix entre grans i petits, i que farà voleiar la vostra imaginació com bombolles de sabó!

Juga, crea, salta, riu, meravellat… i sobretot… “Bufa i ReBufa”!

09:30H

Espai Ping Copong

The Concept és una companyia professional de petit format, fundada a Cuba el 2017 i actualment establerta a Barcelona, que busca una estètica de moviment diferent basada en la fusió de dansa contemporània i danses urbanes, sense deixar enrere les arrels de la cultura cubana. Està integrada per quatre ballarins de diferents formacions, i busca explotar la varietat de qualitats de moviment que cadascú posseeix, alhora que persegueix unificar-les en un concepte identitari.

“Nakama” (en japonès significa un amic tan proper que es considera família) és una peça de dansa amb un bagatge sentimental molt fort, amb una estètica diferent i una barreja de dansa contemporània amb estils de dansa urbana apta per a totes les edats. Narra el sentir de quatre personatges que prenen el risc de migrar i deixar enrere tot allò que tenen per buscar un nou començament, i com entre tots es recolzen, creen, desenvolupen i creixen junts, en aquests moments tan difícils i especials. L’objectiu és conscienciar sobre les dificultats a què s’enfronten els migrants cada dia, i com és de difícil i emocionant començar des de zero, sobretot quan un s’aventura a un món que no coneix. Amb el desig que en un futur s’eliminin les fronteres.Doble sessió 10:30h / 11:30h

Espai Pla de Missa

RAMIRO VERGAZ

THE WHITE BOTTOM

Ramiro Vergaz és un artista virtuós i carismàtic de nivell internacional, que des de 1995 ha actuat a més de vint països, rebent reconeixements al seu treball amb premis nacionals i internacionals.

En els darrers anys s’ha focalitzat en la seva carrera com a solista, aconseguint fusionar a la perfecció, amb espontània comicitat i un destacat domini de la musicalitat, l’elegància i la frescor del ball swing dels anys 30, amb el frenesí i el virtuosisme dels malabars clàssics amb maces.

En l’actualitat realitza les seves temporades d’hivern a Palazzo, un dels varietés més prestigiosos d’Europa, i les temporades de primavera/estiu actua com a mestre de cerimònies i malabarista a l’icònic i reconegut Circ Raluy Legacy.

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit… Aquest showman autèntic i atemporal per fi es troba amb l’arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat, els anys 20 són aquí… un segle més tard!

Piruetes, malaballs, proeses i poca traça. Elegància, extravagància, llums i brillantor. Serà capaç de mantenir el seny, en el seu afany per aconseguir l’èxit?

Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l’únic somni que es perd és el que s’abandona. Prepareu-vos, la cosa es posarà ardent! 

12:30h

Espai Pista

MOI JORDANA

MON PETIT CIRQUE

Després d’anys treballant en diferents companyies de circ i teatre, l’any 2013 Moi Jordana decideix iniciar el seu projecte en solitari que porta el seu propi nom i que es basa en el clown, el circ i l’humor gestual.

Ha guanyat el premi Zirkòlika a la votació popular amb l’espectacle “Mr. Alret“ (2018)

Forma part de Pallassos Sense Fronteres amb els quals ha viatjat a diverses expedicions com Jordània, Colòmbia i el Líban.

Una proposta de circ i clown que és una reflexió sobre la zona de comoditat, vista des de l’absurd i amb molt d’humor. Una experiència compartida entre actor i públic des de la poètica del pallasso.

Un viatge metafòric i humà cap a les profunditats del nostre ser i com ens sentim quan ens treuen del lloc que coneixem. Mostrant que a vegades, tot i que la nostra zona de confort sigui incòmode, preferim quedar-nos-hi.

A través del circ viurem situacions divertides, incòmodes i poètiques, el fracàs i l’èxit. Però sobretot molts riures.

Doble sessió 10:30h / 11:30h

Espai Plaça