DISSABTE 24 DE SETEMBRE

CIRCO LOS amb Cabaret Suvillan's

Circ i humor

17:00

Sala Polivalent

BIG BAND

Música

18:15

Sala Polivalent

JAM amb El Mêtre

Clown i circ

18:30

Sala Polivalent

Bastoners de Copons

Cultura popular

19:30

Sala Polivalent

GROMIC

Clown

20:00

Sala Polivalent

GROMIC

Clown

21:30

Sala Polivalent (En cas de que s'hagi quedat molta gent fora)

El Festival SOM RIURES també vol promoure la seva vessant més pedagògica apropant el món del circ i el teatre als espais educatius, perquè els infants d’avui són els espectadors de demà. Per això el divendres 23, un dia abans del festival, La Companyia Sgratta preestrenarà el seu espectacle “Les pirates de terra endins” davant la comunitat educativa de l’escola Quatre vents de Copons.

L’actuació del dia 23 està prevista a les 12h del matí, a la Sala Polivalent de Copons, i també estarà oberta a totes les veïnes i veïns del poble que vulguin assistir-hi.

A més a més durant tota la setmana prèvia al festival l’escola treballarà a les aules diversos continguts relacionats amb el teatre de carrer, el circ o el món dels clowns i l’humor.

La incorporació d’aquesta proposta al programa del festival ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’associació Copons inLoft, que fa uns mesos va acollir La Companyia Sgratta en una residència de creació d’on precisament va sorgir aquest nou espectacle que ara presenten a Copons.

La Companyia Sgratta

La Companyia Sgratta va néixer l’any 2012 i en aquests deu anys d’existència ha estrenat diversos espectacles dirigits al públic familiar, com ara “Sol amb la Lluna”, guanyador de diversos premis del públic, “De què fan olor els pets?”, o “La princesa en texans”. Totes les seves propostes estan carregades de tendresa i jocs de paraules, però sobretot del segell de la companyia: l’humor.

Divendres 23 de setembre

“Les pirates de terra endins”

Han existit realment dones pirates? És la pregunta que es fan dues germanes de terra endins quan descobreixen un misteriós bagul que les portarà a recórrer un llarg viatge per anar a veure el mar. Amb “Les pirates de terra endins” La Companyia Sgratta vol posar en valor les dones pirata valentes i emprenedores, perquè tant nenes com nens puguin emmirallar-s’hi.

LLOC: Sala Polivalent de Copons